Pengalaman layari Internet lebih kaya dengan Hotlink Prabayar dan Hotlink Pascabayar

Pengalaman layari Internet lebih kaya dengan Hotlink Prabayar dan Hotlink Pascabayar

KUCHING,. Kedua-dua pelanggan Hotlink Prabayar dan Hotlink Pascabayar kini boleh mendapat pengalaman melayari Internet yang lebih kaya.

Ia melalui pelan mudah alih yang dipertingkatkan dengan lebih banyak kuota Internet pada nilai yang lebih baik serta akses Internet tanpa had kelajuan pada harga berpatutan.

Selain kuota data yang lebih banyak, katanya, semua pelanggan boleh menikmati akses percuma ke perlawanan langsung Liga Perdana, diskaun menarik untuk tiket wayang serta tawaran eksklusif rakan kongsi melalui aplikasi Hotlink.

Ketua Pengguna Hotlink di Maxis Rabiras Rajakrishnan berkata, pihaknya memahami bahawa pelanggan mempunyai keperluan yang unik ketika mengakses Internet.

“Di Hotlink, kami memahami bahawa pelanggan kami mempunyai keperluan yang unik ketika mengakses Internet, selain mahukan pengalaman tanpa bimbang pada kadar yang berpatutan.

“Pelan kami yang dipertingkatkan mencerminkan ini serta gaya hidup digital mereka yang kian berubah.

“Pada masa yang sama, ini menunjukkan keinginan kami untuk memberi ganjaran kepada pelanggan melalui tawaran yang menarik,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Untuk pelanggan prabayar pula, Hotlink memperkenalkan pas Hotlink Prepaid Pantas baharu dengan lebih banyak data pada kadar yang lebih rendah.

Mulai sekarang hingga 31 Mac, pelanggan juga layak menuntut sejumlah baucar data berkelajuan tinggi 5 x 20GB melalui aplikasi Hotlink.

Setiap baucar boleh ditebus dengan pembelian pas RM35 melalui aplikasi sehingga Disember.

Bagi Hotlink Pascabayar, pelanggan bagi kedua-dua pelan Hotlink Postpaid 40 dan Hotlink Postpaid 60 akan menikmati peningkatan data tambahan sebanyak 10GB, panggilan tanpa had dan SMS.

Pelanggan Hotlink Postpaid 60 juga akan menikmati diskaun menarik untuk peranti mudah alih baharu, antaranya Galaxy A04 dan Honor X7A.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pelan Hotlink yang diperbaharui dan ganjaran eksklusif, layari: https://www.hotlink.com.my.

CATEGORIES
TAGS
Share This