Pengguna boleh kunjungi 534 titik sentuh berjenama CelcomDigi di seluruh negara

Pengguna boleh kunjungi 534 titik sentuh berjenama CelcomDigi di seluruh negara

KUCHING,. CelcomDigi Berhad sedang berusaha memudahkan pelanggannya terus berhubung sepanjang masa.

Bagi tujuan itu, CelcomDigi memastikan semua Bluecube dan Kedai Digi serta titik sentuh rakan kongsi eksklusifnya dapat memberi perkhidmatan kepada penggunanya dengan lancar.

Pada masa ini terdapat 534 titik sentuh berjenama di seluruh negara yang diuruskan oleh pekerja runcit CelcomDigi yang berpengalaman.

Kini terdapat 11 jenis transaksi jualan dan perkhidmatan yang tersedia untuk pengguna Celcom dan Digi seperti pembayaran bil, perubahan pelan, penggantian kad SIM dan tambah nilai prabayar.

Pelanggan pascabayar dan prabayar baharu Celcom dan Digi juga boleh melengkapkan pendaftaran pelan mereka, pendaftaran MNP atau membuat pembelian Internet di semua titik sentuh berjenama.

Dengan perkhidmatan merentas kedai yang tersedia ini, CelcomDigi berharap para pelanggannya dapat terus mengharapkan perkhidmatan dan pengalaman boleh dipercayai yang lancar yang pernah mereka nikmati sebelum ini.

Pengguna Fort yang ingin menyelesaikan transaksi mereka dalam talian, boleh terus berbuat demikian melalui aplikasi Celcom Life dan MyDigi.

Melalui penyempurnaan penggabungannya pada 30 November 2022, CelcomDigi akan terus melayani keperluan digital yang semakin meningkat bagi lebih 20 juta pengguna, PKS dan perusahaan besar di seluruh negara.

CATEGORIES
TAGS
Share This