CelcomDigi Hari Gaji Specials kembali untuk bulan Mei

CelcomDigi Hari Gaji Specials kembali untuk bulan Mei

KUCHING,. Istimewa Hari Gaji CelcomDigi Berhad (CelcomDigi) yang dinanti-nantikan kembali untuk masa yang terhad, telah bermula semalam (23 Mei) hingga 26 Mei 2023.

Menurut satu kenyataan pihak CelcomDigi hari ini, pelanggan prabayar dan pascabayar pihaknya boleh menantikan tawaran untuk wang dengan kuota tambahan dan penjimatan yang tiada tandingan sambil kekal berhubung di rangkaian terluas dan terpantas di Malaysia.

“Tawaran Istimewa Hari Gaji yang tersedia untuk kedua-dua pengguna Celcom dan Digi, disusun untuk memudahkan mereka meneruskan penstriman video.

“Selain itu, mengikuti trend media sosial terkini atau hanya untuk terus berhubung dengan orang tersayang pada bulan ini,” katanya.

Pengguna Celcom XPAX dan Digi Prabayar boleh menikmati Internet 10GB tambahan secara percuma apabila mereka membuat tambah nilai RM30 ke atas melalui aplikasi dan e-Dompet terpilih.

“Untuk mendapatkan kuota Internet 10GB percuma, pengguna Celcom XPAX mesti memuat semula menggunakan tapak web Celcom, aplikasi Celcom Life atau Boost.

“Pengguna Digi Prabayar boleh memuat semula melalui aplikasi MyDigi dan Digi Store Online serta melalui aplikasi e-dompet Boost, Lazada, Shopee, Touch n Go dan Z City,” katanya.

Dengan hanya RM15 pula, pengguna Celcom XPAX Postpaid, Celcom MEGA™ dan Digi Postpaid kini boleh menambah kuota Internet mereka dengan pas Internet berkelajuan tinggi 15GB (sah tujuh hari).

Pengguna Celcom boleh membeli pas tambahan Internet melalui aplikasi Celcom Life manakala pengguna Digi boleh mendapatkannya melalui aplikasi MyDigi dan Digi Store Online.

Untuk maklumat lanjut tentang tawaran ini, sila layari https://www.celcom.com.my/promotions/hgs dan https://digi.my/hgs.

CATEGORIES
TAGS
Share This